Vlakverdeling

Bij het samenstellen van een stalen deur op maat vormt de vlakverdeling een belangrijk aspect. Immers, de vlakverdeling bepaalt in hoge mate het effect van de deur. U kiest uit verschillende modellen wat de vlakverdeling betreft. Van 1-vlaks- tot 2-, 3- of meervlaksuitvoeringen. U kunt bij De Staal Expert een stalen deur volledig op maat laten maken, inclusief de verdeling van de vlakken. Denk dan aan asymmetrische vlakverdeling of aan diagonale lijnen. Wij zorgen er graag samen met u voor tot de perfecte deur te komen. Neem daarom contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken. Wij leveren in heel Nederland unieke producten.

Stalen scharnierdeuren standaard vlakverdeling

Soorten vlakverdeling

De stalen deuren van De Staal Expert zijn standaard uitgevoerd met veiligheidsglas. U kunt echter omwille van de privacy, of als stijlelement, ook kiezen voor melkglas. Dat kan voor de gehele deur maar ook alleen voor bepaalde vlakken.

1-vlaks deuren stralen een minimalistische stijl uit. Dergelijke deuren passen perfect in elk interieur, van klassiek tot modern of in de kantooromgeving. Ook de 2-vlaks deur heeft een minimalistisch karakter maar geeft u al direct de mogelijkheid een deel van de deur te voorzien van melkglas waardoor meer privacy is gegarandeerd.

Vanaf een 3-vlaksverdeling is er meer ruimte voor “spelen”. U kunt kiezen voor asymmetrie en melkglas. Hetzelfde geldt voor de 4-vlaks verdeling. Kiest u liever voor een heel aparte vlakverdeling dan krijgt u vanaf de 5-vlaks verdeling veel ruimte voor creativiteit. Bij een 6-vlaksverdeling kunt u ook gaan voor een meer “blokkerig” effect. Neem gerust contact met ons op als u wilt praten over alle mogelijkheden of een voorbeeld wilt zien. Ook op de website vindt u al veel informatie en voorbeelden voor vlakverdeling van uw stalen deuren.

stalen deur op maat

Heeft u vragen over onze producten of wilt u weten wat het gaat kosten? Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Bent u benieuwd wat een scheidingswand gaat kosten? Vraag via onderstaande knop een vrijblijvende prijsopgave aan.

Vanaf €995

Bekijk ook onze andere producten

SCHARNIERDEUREN

Bent u benieuwd wat een scharnierdeur gaat kosten? Vraag via onderstaande knop een vrijblijvende prijsopgave aan.

TAATSDEUREN

Bent u benieuwd wat een taatsdeur gaat kosten? Vraag via onderstaande knop een vrijblijvende prijsopgave aan.

Stalen schuifdeur 1200x900

SCHUIFDEUREN

Bent u benieuwd wat een schuifdeur gaat kosten? Vraag via onderstaande knop een vrijblijvende prijsopgave aan.

SCHEIDINGSWANDEN

Bent u benieuwd wat een scheidingswand gaat kosten? Vraag via onderstaande knop een vrijblijvende prijsopgave aan.