Veelgestelde vragen

Het is niet mogelijk om de stalen scharnierdeuren zelf te installeren. De reden hiervoor is dat het te vaak misgaat wanneer onze klanten dit zelf willen monteren. We zouden het ontzettend betreuren als deze prachtige stalen deuren hierdoor beschadigd raken. Onze monteurs komen graag bij u langs om er zeker van te zijn en zorg voor te dragen dat de stalen scharnierdeuren perfect worden geplaatst

Stalen scharnierdeuren zijn in principe hetzelfde als gewone draaideuren. Net als een normale draaideur valt de stalen scharnierdeur in het kozijn en opent/sluit via scharnieren. De stalen scharnierdeuren van De Staal Expert zijn altijd voorzien van een kozijn.

De naam zegt het al. Alle deuren van De Staal Expert zijn van staal.

Het standaardglas is gelaagd glas 3.3.1. Wat betekent dit? Tussen het glas zit een folielaag, dus als het glas breekt, plakt het aan de folie. Dit is veel veiliger dan enkel glas.

Alle stalen deuren worden gemaakt van staal waardoor het basisgewicht al een stuk zwaarder is dan bij houten of aluminium deuren. Gemiddeld is het gewicht van onze stalen deuren tussen de 60 – 100 kg.

Er zijn veel verschillende kleuren die goed passen bij onze stalen deuren. Zo zijn er alle RAL-kleuren mogelijk en heb je keuze genoeg om een stalen deur te personaliseren naar jouw wens. De meest gekozen kleur is de matzwart (RAL 9005)

Dat is geen probleem, als je de globale maten weet kan er een op maat gemaakte offerte voor de staalproduct(en) worden gemaakt. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 5 werkdagen uw reactie.

De offerte prijzen zijn inclusief inmeten, leveren en het monteren van de staalproducten.

Een specialist zal de exacte afmetingen van jouw staalproduct inmeten. Je kunt echter globale metingen doorgeven waaruit een offerte kan worden gemaakt. Als de offerte is geaccepteerd, zal een specialist een afspraak met je inplannen om in te meten. Voor het inmeten is het belangrijk dat de vloer en wanden zijn afgewerkt zodat we niet voor verrassingen komen te staan ​​en mogelijk niet aan de slag kunnen.

Op de website van kun je verschillende staalproducten bestellen. Zo zijn er stalen scharnierdeuren, schuifdeuren, taatsdeuren, maar ook stalen scheidingswanden en trapleuningen. Wij maken deze staalproducten op maat en kunnen deze in elke RAL-kleur produceren. Wil je een staalproduct kopen? Dan kan je via de website een vrijblijvende offerte opvragen en nemen wij binnen vijf werkdagen contact met je op.

Dit is geen probleem. Wij zorgen ervoor dat de staalproducten komen waar ze horen op elke etage. Controleer wel of er genoeg beweegruimte is in het trappenhuis/lift om de wanden/deuren te kunnen vervoeren.

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW. Ben je benieuwd naar de prijs van onze staalproducten? Vraag via de website een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 5 werkdagen een reactie.

We hebben drie verschillende soorten stalen deuren. De kosten van onze stalen deuren zijn afhankelijk van de afmetingen en het ontwerp dat is gemaakt. Doorgaans kosten de stalen deuren gemiddeld tussen de 2000 en 3000 euro. Wil je weten hoeveel het kost om een ​​stalen deur bij ons te kopen? Vraag via de website een offerte aan en ontvang reactie binnen 5 werkdagen.

Stalen deuren zijn zwaarder dan normale deuren. Het is niet veilig om een stalen deur in een bestaand kozijn te monteren omdat deze zo zwaar is. Wij plaatsen een nieuw kozijn voor jouw stalen deur(en). Zo hoef je je dus geen zorgen te maken of je bestaande kozijn past in de stalen deuren.

Op de website van De Staal Expert kan je een vrijblijvende offerte aanvragen. Na de aanvraag neemt een specialist binnen 5 werkdagen contact met je op.

Het is niet mogelijk om de stalen deuren zelf te monteren. Het komt te vaak voor dat klanten dit op een verkeerde manier doen en daardoor de deur beschadigen. De specialisten van De Staal Expert zorgen voor een perfecte montage van elke stalen deur.

Het is in principe mogelijk om enkel glas te plaatsen in de stalen deuren, maar we raden het niet aan omdat dit niet veilig is. Wij plaatsen altijd 3.3.1 glas, wat inhoudt dat je een folie in het midden hebt waardoor het glas hieraan blijft plakken.

De stalen deuren zijn van staal en dit brandt natuurlijk niet, maar de stalen deuren zijn uiteindelijk niet gemaakt om 100% brandwerend te zijn.

Ja, alle stalen deuren worden op maat gemaakt. Als de offerte is geaccepteerd wordt er een afspraak ingepland om in te meten en word de productie in werking gezet.

De stalen deuren zijn net als gewone deuren te gebruiken door kinderen. Bij het monteren en afstellen van de stalen deur is rekening gehouden met het gebruiksgemak voor kinderen.

De Staal Expert begint al vanaf € 2.000 voor het plaatsen van stalen deuren. Met behulp van een offerte kom je de exacte prijs voor jouw staalproduct te weten!

Afhankelijk van het gekozen type deur gaan onze experts hier professioneel mee om. De montage van de stalen deuren duurt meestal ongeveer 4 uur, maar dit is vooral afhankelijk van het type deur.

 

Nadat er een afspraak is gemaakt voor het inmeten van de stalen deur of wand nemen we een afstands en een kruislaser mee om in te kunnen meten. Met de afstandsmeter kunnen we de sparing bepalen en met behulp van de kruislaser kunnen we zien of de muren recht lopen.

Na ontvangst van een offerte betaal je 50% vooruit en 50% van het resterende bedrag ter plaatse op de dag van montage. Dit kan per overschrijving van bank of contant.

De Staal Expert biedt 6 maanden garantie na aankoop van een staalproduct.

Wij hebben de juiste inkoopovereenkomst, zijn onafhankelijk van personeel en er kan snel worden geschakeld in het bedrijf. Hierdoor is het mogelijk om hoge kwaliteit staalproducten tegen lage prijzen in te kopen.

De kennis en passie van De Staal Expert op het gebied van stalen deuren komt tot uiting in de afwerking en kwaliteit van het eindresultaat. Alle staalproducten worden op maat gemaakt, geen maat is te gek. Als je vragen hebt kan je terecht bij onze klantenservice, die jou antwoorden geeft op al je vragen en deze zorgvuldig afhandelt. Daarnaast krijgt De Staal Expert vijf van de vijf sterren in Google reviews, een prachtig resultaat.

De Staal Expert is geopend van maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:30 en zaterdag 9:00 – 16:00.

Ja, het is belangrijk om hiervoor Google of de website in de gaten te houden. Hier word je tijdig over geïnformeerd.

De Staal Expert geeft geen vrijblijvend advies op locatie. Omdat het momenteel zo druk is, is dit niet realistisch gezien de kosten. Het is altijd mogelijk om gratis telefonisch advies te krijgen over onze staalproducten.

De levertijd van De Staal Expert varieert tussen de 4 – 6 weken.

Heb jij interesse in een van onze staalproducten? Vraag een offerte aan via de website. Zodra de offerte is geaccepteerd, bellen wij jou en maken we een afspraak om in te meten. Alle details komen hier aan bod, zoals welke kleur, afwerking of glassoort je wilt. Alles wordt besproken, zodat jij een volledig gepersonaliseerd staalproduct ontvangt.

Na ontvangst van een offerte is deze 30 dagen geldig.

Klachten zien we liever niet maar nemen we graag in behandeling. Deze kunnen worden ingevuld via het contactformulier en zullen zo snel mogelijk worden verwerkt om een ​​betere ervaring te bieden.

Ja, wij zullen de stalen deuren/wanden voor jou installeren op locatie. Voor de montage is er een afspraak gemaakt om in te meten om zo het maatwerk te bepalen voor jouw staalproduct.

De stalen wanden bij De Staal Expert zijn te verkrijgen vanaf € 1000 en een stalen deur vanaf € 1500!

Dankzij de ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan, is de productontwikkeling aanzienlijk verbeterd. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit stalen deuren tegen betaalbare prijzen, wat tot uiting komt in de resultaten en beoordelingen van tevreden klanten.

De prijs van een stalen scharnierdeur kan variëren door verschillende factoren. De prijs is afhankelijk van de grootte van de deur, aantal lastnaden dat wordt gebruikt, de glassnedes, de montage, welke verdieping of begane grond het is, de afstand en de levertijd.

Wij installeren de stalen scharnierdeuren bij jou thuis. Deze stalen scharnierdeuren komen altijd met een kozijn en worden aan de muur gemonteerd. Het is dan ook belangrijk om de muur correct af te werken om schade achteraf te voorkomen. Wij gebruiken speciale schroeven met pluggen om de stalen scharnierdeuren aan de muur te bevestigen.

Stalen scharnierdeuren voorzien van glas. Bij uitzonderingen word dit op locatie gemonteerd. Het standaard glas dat wij gebruiken is gelaagd glas 3-3-1 Wat betekent dit? Tussen het glas zit een folielaag, dus als het glas breekt, plakt het aan de folie. Dit is veel veiliger dan enkel glas. Het glas wordt geïnstalleerd met een speciale High Tack Kit. Dit is een speciaal soort kit en lijm dat geschikt is voor dit soort werkzaamheden en zorgt voor een goede afwerking van het glas voor een mooi eindresultaat.

De naam zegt het al, een schuifdeur. De Staal Expert levert en monteert sterke en hoogwaardige kwaliteit stalen schuifdeuren. Deze deuren zijn verkrijgbaar in elke RAL-kleur, het zijn echte blikvangers en passen in elk interieur. Op de Instagrampagina van De Staal Expert zie je voorbeelden van onze voorgaande prachtige schuifdeuren.

Bij De Staal Expert koop je stalen schuifdeuren al vanaf 2000 euro. De prijs is afhankelijk van het type en de afmeting. Je kan de schuifdeur volledig personaliseren op kleur, afmeting en vlakverdeling. Zo heb jij een prachtige stalen deur van je dromen.

Het schuifsysteem van de stalen schuifdeur hangt aan het plafond. Het plafond moet van beton zijn zodat de rails kan worden bevestigd. Stalen schuifdeuren hebben standaard een deurstopper en er is een optie voor de softclose-optie, wat betekent dat ze zacht sluiten. De softclose-optie wordt mogelijk gemaakt door het hydraulische systeem. Voor de bevestiging van de deur aan het plafond maken we gebruik van schroeven met speciale pluggen. De schuifdeur heeft een klein voetje aan de onderkant op de grond zodat de deur niet tegen eventuele muren aan slingert.

Het glas wordt altijd vooraf gemonteerd in de deur. Bij uitzonderingen gebeurd dit op locatie. Het glas dat voor de stalen schuifdeuren wordt gebruikt is gelaagd glas 3.3.1. Wat betekent dit? Tussen het glas zit een folielaag, dus als het glas breekt, plakt het aan de folie. Dit is veel veiliger dan enkel glas.

Vloerverwarming is mogelijk met stalen schuifdeuren. Schuifdeuren worden aan de muur bevestigd, dus hebben weinig met de ondervloer te maken. De keuze is dus volledig aan jou!

De specialisten van De Staal Expert gebruiken speciale schroeven en pluggen om de rails aan het plafond te bevestigen. Het is belangrijk dat het plafond van beton is zodat de rails op de juiste manier kan worden bevestigd.

Nee, je hoort de stalen schuifdeuren niet.

Eigenlijk net als een normale schuifdeur. Zoals de naam al doet vermoeden, kan je de deur heen en weer schuiven met behulp van de rails die aan het plafond is bevestigd.

Een stalen taatsdeur is een deur die van twee kanten geopend kan worden. De stalen taatsdeuren hebben een luxe uitstraling in zowel huis als kantoor. Stalen taatsdeuren zorgen voor licht en ruimte en brengen rust in jouw interieur. De specialisten maken deze deuren op maat zodat deze in elke ruimte kunnen worden geplaatst. Je kan kiezen uit alle RAL-kleuren. Bij de stalen taatsdeuren kan je kiezen uit vier verschillende soorten vlakverdelingen. Zo krijg je een perfect op maat gemaakt, en gepersonaliseerde taatsdeur!

Bij De Staal Expert koop je stalen taatsdeuren in alle RAL-kleuren al vanaf € 2000. Vraag via de website een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 5 werkdagen jouw persoonlijke offerte.

Stalen taatsdeuren kunnen bijna overal worden geplaatst. Nadat de offerte is geaccepteerd wordt er een afspraak gemaakt voor het inmeten van de deur, hierna volgt de productie van de stalen taatsdeur. Er wordt contact opgenomen met de klant om een ​​installatiedatum af te spreken. Bij het monteren van een stalen taatsdeur wordt er een speciaal taatsscharnier in de onderkant van de deur aangebracht, waardoor er maar 4 kleine schroeven in de grond worden geboord. Daarnaast moet er in het plafond een “pikkie” worden bevestigd die in de deur schuift. Hierdoor kan de deur beide kanten open en dicht.

Nee, de stalen taatsdeuren maken geen geluid.

Een stalen taatsdeur is een goede keuze voor woonkamers. Taatsdeuren hebben een minimalistische uitstraling waardoor de woonkamer er stoer en luxe uitziet. De stalen taatsdeur draait met behulp van een verticale as, waardoor de deur naar binnen en naar buiten kan. Erg handig dus!

Ja, alle staalproducten worden op maat gemaakt.

De stalen trapleuningen van De Staal Expert kan je al kopen vanaf € 225. 

Bij De Staal Expert kan je kiezen uit verschillende vlakverdelingen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een 1-vlakverdeling die een minimalistische stijl uitstraalt en daardoor geschikt is voor elk interieur. De 2-vlakverdeling is eveneens minimalistisch, maar met de mogelijkheid om melkglas toe te voegen, wat meer privacy garandeert. Vanaf een 3-vlakverdeling is er meer ruimte om te spelen. Vanuit deze verdeling kan je kiezen tussen asymmetrisch en melkglas. Hetzelfde geldt voor de 4-vlakverdeling. Als je de voorkeur geeft aan volledig gescheiden indeling, krijg je veel creatieve ruimte uit de 5-vlaks indeling. Met de 6-vlakverdeling kan je een meer “blokkerig” effect krijgen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met de De Staal Expert.

Bij het plaatsen van een stalen deur wordt er een speciale poeder gebruikt om ervoor te zorgen dat de deur tijdens de montage aan de muur wordt bevestigd. Poedercoating is een elektrostatische type coating waarin perslucht, een negatief geladen poeder wordt geplaatst, wat zorgt voor een goede bevestiging van de deur.

Ja, wij zorgen ervoor dat deze deur perfect wordt gemonteerd.

Ja, de stalen deuren zijn geschikt voor scheve huizen. Er worden echter geen scheve stalen deuren gemaakt. Er zal een kier zijn waarbij gebruik wordt gemaakt van vulplaatjes en compriband om de deur(en) op een juiste manier te monteren.

Ja, bij aankoop van meerdere staalproducten krijg je korting. Dit is ook terug te vinden in de offerte.

Het staal dat wij gebruiken komt uit onze eigen fabriek, hierdoor kunnen wij een snelle levering garanderen en ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Voorbeelden van onze staalproducten zijn te zien op Instagram. Ook zijn er voorbeeldmaterialen voor staalproducten zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten

De Staal Expert biedt niet alleen mooie stalen deuren, maar ook andere staalproducten. Zo hebben wij mooie scheidingswanden en stalen trapleuningen. Stalen scheidingswanden zijn geschikt voor elke ruimte, particulier of commercieel. Een scheidingswand geeft een luxe en stijlvolle uitstraling, waardoor het een deel van de rest van het huis kan scheiden. Stalen trapleuningen zijn perfect voor moderne en stijlvolle omgevingen en hebben een sterke en duurzame uitstraling. Wij leveren deze staalproducten op maat door heel Nederland. De specialisten van zorgen voor een perfecte montage zodat jij kan genieten van je staalproduct.

Ja, alle stalen deuren kunnen op slot.

Het glas kan in verschillende soorten worden getint. Helder, melk en rookglas zijn beschikbaar voor de staalproducten. Helder glas is vaker aan te raden omdat je hier de folie nog kunt verwijderen. Rookglas is donkerder van kleur en melkglas geeft een matte uitstraling.

Het standaard glas voor de is gelaagd glas 3.3.1. Wat betekent dit? Tussen het glas zit een folielaag, dus als het glas breekt, plakt het aan de folie. Dit is veel veiliger dan enkel glas. Wij maken gebruik van hoge kwaliteit glas, waardoor het bij veilige omgang niet snel breekt.

Dit kan je schoon maken net als de andere deuren. Met gebruik van een multivezel doek krijg je het eenvoudig schoon. Zijn de deuren/ramen echt vies? Gebruik dan een spray voor glasreiniging. Liever geen (grote hoeveelheden) water gebruiken.

Nee, wij plaatsen de staalproducten uitsluitend binnen. Staal is niet ideaal voor buiten, dus kan je in dat geval beter voor een aluminium product kiezen.

Zodra de offerte is goedgekeurd, wordt er telefonisch contact met je opgenomen om een ​​afspraak in te plannen. LET OP: Het is belangrijk dat de ondervloer/plafond volledig is afgewerkt.

Zodra een expert langskomt om te meten, zorg jij ervoor dat de sparingen gereed zijn, zodat we niet voor verrassingen komen te staan ​​tijdens de installatie. De sparingen zijn gereed als alle maatbepalende lagen zoals vloeren, wanden en plafonds volledig zijn afgewerkt.

Tijdens de meting worden al uw wensen en mogelijkheden (als deze nog niet bekend zijn) besproken. Wij maken van uw wensen werkelijkheid, niets is te gek!

Het is eindelijk zover! Zodra er overeenstemming is bereikt, gaat jouw mooie staalproduct in productie. Zodra de leverdatum van uw staalproduct bekend is, nemen wij contact met je op om een ​​afspraak in te plannen voor de montage van jouw staalproduct.

De Staal Expert heeft een professionele werkwijze, wat zich uit in uitstekende resultaten en klanttevredenheid. Dankzij onze eigen fabriek leveren wij hoogwaardige kwaliteit staalproducten tegen een betaalbare prijs. Er heerst een jarenlange ervaring in deze branche, wat heeft geleid tot een juiste productontwikkeling en selectie van de juiste grondstoffen om tot het perfecte staalproduct te komen.

Er is geen eis voor de grootte van een stalen deur. Bij De Staal Expert maken we stalen deuren op maat en passen we deze aan naar de wensen van de klant, geen maat is te gek.

Stalen deuren kunnen net als normale deuren worden gebruikt. De stalen deuren hebben 3.3.1 gelaagd glas, wat betekent dat als huisdieren het glas raken, het niet meteen breekt. Tussen het glas zit een onzichtbare folie die ervoor zorgt dat het glas bij elkaar blijft.

Ja, alle staalproducten die wij verkopen zijn duurzaam. Bij de productie van staalproducten houden we ons aan alle normen om zo duurzaam mogelijk te zijn. Staal kan gerecycled worden wat het nog duurzamer maakt.

Ja, alle staalproducten van De Staal Expert zijn kinderarbeid vrij.

Door de luxe uitstraling, scherpe prijs en hoge kwaliteit zijn de stalen deuren van De Staal Expert voor iedereen aantrekkelijk.

Door de luxueuze en stoere uitstraling worden stalen deuren steeds vaker gebruikt voor zakelijk en particulier gebruik. Deze kunnen worden gebruikt in de woonkamer maar de deuren hebben ook een mooie uitstraling in een werk/studeer kamer. De keuze is volledig aan jou! Stalen deuren komen steeds vaker voor en zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden.

Stalen deuren kunnen in de keuken geplaatst worden als er voldoende ruimte is. De specialisten van zullen de stalen deur na het inmeten op maat maken, zodat deze deur precies komt waar jij hem wilt hebben.

Ja, stalen deuren zijn geschikt voor woonkamers. De stalen deuren worden steeds populairder in particulier gebruik en hebben een strakke en luxe uitstraling.

Ja, stalen deuren zijn geschikt voor badkamers. Hierin is melkglas een goede keuze. Zo heb je een mooie stalen deur in je badkamer en is je privacy gegarandeerd.

Zodra er is opgemeten en de aanbetaling is voldaan kan je de bestelling niet meer wijzigen/annuleren omdat de deur dan al in productie is. Voor de aanbetaling is het mogelijk om je bestelling te wijzigen. Voor de meting worden echter eenmalig kosten in rekening gebracht. Dit staat ook beschreven in de offerte.

Als beide partijen akkoord gaan, wordt 50% vooruitbetaald en wordt het resterende bedrag op de dag van montage betaald.

De Staal Expert hanteert een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag.

De Staal Expert is gevestigd in Rijswijk, Nijverheidsstraat 136, 2288 BB. Hier zijn wij maandag t/m vrijdag open van 08:30 – 17:30 en zaterdag 09:00 – 16:00. 

De beoordelingen van De Staal Expert kan je lezen op onze website of via Google.

Het product moet op maat worden gemaakt wat tijd kost. Als de productie klaar is wordt het gecoat en gecontroleerd. Tot slot wordt alles afgewerkt zodat het gereed is voor levering.

Het is belangrijk dat de sparingen gereed zijn en het plafond/de ondervloer correct is afgewerkt. Als dit niet het geval is, kunnen wij onze werkzaamheden mogelijk niet uitvoeren.

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar, via social media en de e-mail. Wij streven ernaar om alle gestelde vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Helaas hebben we momenteel geen showroom, maar we hebben wel een leuke Instagram pagina waar je onze eerdere resultaten kunt zien. Je kunt echter een idee krijgen van hoe een staalproduct eruit komt te zien met behulp van een klein stukje materiaal dat wordt meegenomen tijdens het inmeten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de staalproducten van De Staal Expert.

Dit is in theorie mogelijk, maar wij regelen dit allemaal voor jou. De specialisten nemen alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat alles in orde is tot aan de eindmontage.

Wij maken gebruik van kokerprofielen. Deze zijn 2 centimeter breed en 4 centimeter diep.

De stalen deuren worden geleverd met kozijnen, waardoor het bestaande kozijn wordt vervangen door het nieuwe kozijn.

Stalen schuifdeuren zijn niet groter dan andere deuren. De deur wordt op maat gemaakt, dit bepaalt dus op basis van de afmetingen de maat.

Wij nemen contact met jou op zodra het staalproduct in productie is. De levertijd is gemiddeld tussen de 4 tot 6 weken.

Dit is zeker mogelijk, bij De Staal Expert proberen wij dat elke wens van onze klanten in vervulling gaat.

De Staal Expert levert altijd maatwerk. Dit houdt in dat wij niet met standaardmaten werken en altijd eerst komen inmeten voor wij de staalproducten kunnen laten produceren.

Softclose is een fijn extraatje voor een stalen deur. Het zorgt er namelijk voor dat de deur bij het sluiten wordt afgeremd en het laatste stukje uit zichzelf sluit. 

Ja, je kan de staalproducten volledig personaliseren naar eigen wens. Dat is wat De Staal Expert zo leuk maakt!

Nee, de staalproducten zijn daar te duur voor.

Voor het beste resultaat is een microvezeldoek aan te raden om de stof zoveel mogelijk op te nemen zodat deze niet op de vloer terecht komt. Je kunt deze doeken tegenwoordig vrijwel overal kopen, ook bij je plaatselijke supermarkt. Voor de deuren kan je het beste een licht vochtige doek gebruiken om dit zo schoon mogelijk te houden. Voor het glas kan je glas reiniger gebruiken.

Ja, wij zagen ook plinten weg.

Wij plaatsen kwalitatief hoogwaardige stalen deuren. Dit houdt in dat de stalen deuren niet snel zullen beschadigen als er op de juiste manier mee om wordt gegaan.  

Er wordt een speciale poedercoating gebruikt om ervoor te zorgen dat de stalen deuren/wanden muurvast zitten zijn.

Er wordt vooraf een afspraak gemaakt in welke kleur de stalen deur wordt geleverd. Het is niet mogelijk om later de kleur te veranderen.

Het kozijn wordt door ons vervangen, jij hoeft dus niet meer na te denken over de scharnieren in je bestaande kozijn. 

Wij demonteren niets. Het is dus belangrijk dat alles is afgewerkt om zo onhandigheden te voorkomen tijdens het inmeten. 

Er is geen vaste prijs voor onze staalproducten. Dit komt omdat het staal op maat wordt gemaakt en in verschillende maten wordt geleverd, waardoor de prijzen kunnen variëren.

Alle offertes zijn inclusief BTW en meegeleverde benodigdheden.

Bij De Staal Expert is niets te gek! Wij zorgen ervoor dat jouw wens wordt vervuld en het staalproduct een prachtig eindresultaat krijgt. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de website

Zodra de offerte is geaccepteerd wordt er een afspraak gemaakt voor het inmeten. Tijdens het inmeten worden alle mogelijkheden besproken (indien nog niet bekend). De wensen van de klant zetten wij om in een tekening, zo weet je precies hoe jouw staalproduct eruit komt te zien. Als de tekening volledig naar wens is gaat het staalproduct in productie. Voilà, het staalproduct is er! Zodra er zicht is op de leverdatum nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen voor montage. Aan jou de taak na montage te genieten van het prachtige staalproduct.

Bij De Staal Expert is niks te gek. Heb je een moeilijk bereikbare plek, neem dan contact op met De Staal Expert. Een van de specialisten zal je verder helpen en kijken naar de verschillende mogelijkheden.

Zodra de einddatum van het staalproduct bekend is, nemen wij contact op met de klant om een ​​montagedatum af te spreken.

Ja, De Staal Expert levert diensten door heel Europa. De prijs kan echter afhankelijk zijn van de locatie.

De Staal Expert heeft momenteel geen showroom, maar wel een mooie Instagram-pagina waar je de geweldige projecten kunt zien van onze voorgaande klanten. Een van de experts zal ook een voorbeeldmateriaal van de staalproducten meenemen. Zo krijg je een goed beeld van het materiaal dat gebruikt wordt.

 

  1. Leveren maatwerk
  2. Nederlands ambachtelijk product
  3. Poedercoating gebeurt in Nederland
  4. Glas komt bij Nederlandse leveranciers vandaan
  5. Wij leveren uitsluitend hoge kwaliteit deuren, je betaalt echt voor kwaliteit
  6. Onze monteurs gaan pas weg als het af is
  7. Vakbekwamen monteurs
  8. 25+ vijf sterren reviews op Google
  9. 3000+ volgers op Instagram