Stalen deuren op maat van De Staal Expert

Wij leveren alle soorten stalen deuren op maat. Door de goede afspraken met onze fabrikant kunnen wij snel leveren. 

Wil jij weten of een stalen deur bij jou thuis of op kantoor past? 

Neem dan gerust contact met ons op. 

Voorbeelden van vlakverdelingen bij een stalen binnendeur

stalen deur op maat

Welke stalen deur op maat past bij mij?

Wij zijn het enige bedrijf met productie in Nederland. Bij ons kan je jouw stalen binnen deur naar wens laten maken. Wij bieden deze deuren aan tegen een scherpe en eerlijke prijs. Wij bieden een maatwerkservice, met een team van mensen met een oprechte passie voor wat ze doen. Wij hebben jarenlange ervaring en specialiseren ons graag in staal. Er zijn veel mogelijkheden voor stalen deuren. Zo heb je de keuze uit op maat gemaakte taatsdeuren, scharnierdeuren of schuifdeuren.

Hieronder vind je alle soorten deuren die wij leveren. Indien je meer informatie wilt kan je op meer informatie klikken. 

SCHARNIERDEUREN

Ben je benieuwd wat een stalen scharnierdeur gaat kosten? Vraag via onderstaande knop een vrijblijvende prijsopgave aan voor stalen scharnierdeuren.

TAATSDEUREN

Ben je benieuwd wat een stalen taatsdeur gaat kosten? Vraag via onderstaande info knop een vrijblijvende prijsopgave aan voor stalen taatsdeuren.

SCHUIFDEUREN

Ben je benieuwd wat een stalen schuifdeur gaat kosten? Vraag via onderstaande knop een vrijblijvende prijsopgave aan voor stalen schuifdeuren.

SCHEIDINGSWANDEN

Ben je benieuwd wat een stalen scheidingswand gaat kosten? Vraag via onderstaande knop een vrijblijvende prijsopgave aan voor stalen scheidingswanden.

Liever een stalen buitendeur?

Het is ook mogelijk te kiezen om wanden en deuren voor buiten te maken. Deze stalen buitendeuren zijn echter niet geheel winddicht, maar ze worden wel behandeld tegen invloeden van weer en wind. Een stalen buitenwand of schuifdeur moet gezien worden als een stukje design, bijvoorbeeld bij een serre.

Heb je al een duidelijk idee van het design van je stalen deur?

Stalen deuren in een specifieke kleur laten maken? Wij kunnen het staal in elke RAL kleur poedercoaten. De vaakst gewenste ral kleur is zwart. De kleuren witantraciet en brons worden ook steeds populairder. Verschillende kleuren zijn mogelijk.

Daarnaast kan je kiezen uit verschillende soorten glas. Vaak kiezen onze klanten voor:

Transparant glas, melkglas of rookglas

Op zoek naar inspiratie of advies?

Voor vrijblijvend advies over onze stalen deuren kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over een maatwerk stalen deur.

Of u kunt een kijkje nemen in onze showroom te Rijswijk.