Stalen taatsdeuren op maat

Stalen taatsdeuren op maat zijn heel bijzonder qua ontwerp en uitstraling. De taatsdeur is een luxe verschijning, zowel thuis als op kantoor. Ze zorgen voor licht en ruimte en brengen rust in jouw interieur. Ze zijn kort gezegd prachtig. Omdat De Staal Expert de deuren op maat maakt, passen ze in elke omgeving. Ook daar waar gewone deuren niet gemakkelijk kunnen worden gemonteerd. Wij komen de deuren altijd inmeten en uiteraard monteren, zodat je zeker bent van een perfect resultaat. Een resultaat van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Wij leveren in heel Nederland, vaak sneller dan andere leveranciers van stalen taatsdeuren. Gemiddeld al binnen zo’n vier tot zes weken.

Standaard vlakverdelingen van onze taatsdeuren.

Taatsdeuren standaard vlakverdeling

Wat is een stalen taatsdeur?

Een andere naam voor de taatsdeur is de pivotdeur. Het gaat om een bijzonder deurontwerp waarbij de deur draait om een verticale as. Bij gewone deuren zit de as aan de zijkant, bij taatsdeuren bevindt de as zich meer naar het midden. Hierdoor ontstaat het unieke effect van deze deur die jou, maar ook jouw gasten zal verrassen. 

Scharnieren bij taatsdeuren

De scharnieren van de stalen taatsdeur worden niet aan de muur verankerd maar aan de grond en het plafond. De taatsdeur kan dan ook naar beide richtingen worden geopend. Er is geen kozijn nodig waardoor een minimalistische look ontstaat, strak en modern.

Een stalen taatsdeur lijkt op een pivotdeur. Het enige verschil tussen deze twee deuren is dat een taatsdeur het scharnier in de deur heeft zitten en de pivoterende deur zit het scharnier in een vloerpot (vloerpomp).

De voordelen van stalen taatsdeuren:

  • Geweldige uitstraling
  • Waardevermeerdering van uw pand
  • Illusie van meer ruimte en openheid
  • Oneindig veel mogelijkheden qua ontwerp en toepassing

Inspiratie voor eventuele andere vlakverdelingen.

stalen deur op maat

Voorbeeld taatsdeuren

Heb je vragen over onze producten of wil je weten wat het gaat kosten? Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Bekijk ook onze andere producten

SCHARNIERDEUREN

Bent u benieuwd wat een scharnierdeur gaat kosten? Vraag via onderstaande knop een vrijblijvende prijsopgave aan.

Stalen schuifdeur 1200x900

SCHUIFDEUREN

Bent u benieuwd wat een schuifdeur gaat kosten? Vraag via onderstaande knop een vrijblijvende prijsopgave aan.

SCHEIDINGSWANDEN

Bent u benieuwd wat een scheidingswand gaat kosten? Vraag via onderstaande knop een vrijblijvende prijsopgave aan.

Wat kost een stalen taatsdeur?

Stalen taatsdeuren variëren sterk in prijs. Zo kan de prijs van een stalen taatsdeur liggen rond de 2.000 en 3.000 euro. Dit is afhankelijk van de grootte van de deur en jouw unieke ontwerp. Omdat elk huis anders is en elke stalen deur op maat wordt gemaakt, kunnen we vooraf geen nauwkeurige prijsindicatie geven.

Hoe maak ik mijn stalen taatsdeur schoon?

Stof komt in elke ruimte waar mensen of dieren wonen. Om uw stalen taatsdeur altijd schoon te houden, raden wij aan om de deur regelmatig af te nemen met een zachte doek. We raden aan om af te stoffen met een microvezeldoek.

Wat zijn de voordelen van poedercoating?

Stalen taatsdeuren hebben een duurzame poedercoating die veel voordelen biedt ten opzichte van vloeibare coatings. Deze coating zorgt niet alleen voor een gladde, matte afwerking, het helpt ook om de kwaliteit van het product te verbeteren. Op deze manier wordt voorkomen dat het product gaat roesten en wordt schade en onderhoud verminderd. Bovendien zijn poedercoatings UV-bestendig, wat betekent dat deuren of panelen niet van kleur veranderen bij blootstelling aan zonlicht.

Kan ik zelf mijn stalen binnendeur installeren?

Stalen taatsdeuren kunnen niet zelf worden gemonteerd. De reden is dat het vaak mis gaat als onze klanten het zelf willen monteren. Wij zouden het erg jammer vinden als deze mooie stalen deuren hierdoor beschadigen. Onze monteurs komen graag bij jou langs om jouw stalen taatsdeur perfect te monteren. Hierbij houden ze rekening met zaken als aanwezige vloerverwarming, looproutes en muren bij het boren van een gat voor de draaias en de montage van op maat gemaakte taatsdeur.

Hoe veilig is het glas in stalen binnendeuren?

Onze taatsdeuren worden standaard geleverd met 3-3-1 veiligheidsglas. Dit glas zal nooit in veel stukken breken omdat het glas bestaat uit twee lagen floatglas die met folies aan elkaar zijn verbonden. Als het glas breekt, blijven alle glazen onderdelen aan elkaar plakken. Dit verkleint de kans op verwondingen aan jou of de omgeving waar je je in bevindt. Het glas is erg veilig voor kinderen en huisdieren.

Welke kleur(en) zijn mogelijk bij een stalen taatsdeur?

Onze stalen deuren worden op maat gemaakt en zijn leverbaar in de RAL kleur naar keuze. Alle RAL-kleuren zijn leverbaar en er zijn vele mogelijkheden om de stalen deur naar uw wens te personaliseren. De meest gekozen kleur is de mat zwarte taatsdeur (RAL 9005). Dit geeft een stijlvolle en stoere uitstraling aan je huis of kantoor.

Voordelen van de stalen taatsdeur(en)

Door deze constructie draait de taatsdeur om een verticale as. Het grote pluspunt is dat de deuren naar binnen en naar buiten opengaan, op een kwart voor de regel, dus niet in het kozijn. Geen kozijn zorgt voor een minimalistische uitstraling en stalen taatsdeuren passen snel in elk interieur. Dit type stalen binnendeuren staat mooi in zowel open, als gesloten positie en geeft een strakke uitstraling.

Design van jouw stalen taatsdeur(en)

Stalen taatsdeuren kun je precies ontwerpen zoals jij dat wilt. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos. Met een taatsdeur op maat zet je de toon in je woonkamer of gang. Je kunt zelf de kleur en het design van de deuraccessoires kiezen, letterlijk alles is maatwerk. Ook als je deuraccessoires wilt wisselen, is dat eenvoudig. Bij het kiezen van een stalen taatsdeur kun je ook kiezen voor een slot en een handgreep naar wens. Dit kan met een sleutel of knop waarmee je de deur op slot kunt doen. Design en afwerking staan centraal bij alles wat we doen. Wij hebben oog voor detail om jouw droomproject te realiseren. Wij staan achter onze producten en hebben de kennis en kunde om jouw droom taatsdeur te ontwerpen.

Benieuwd hoe jouw eigen stalen taatsdeur er uit kan gaan zien? Neem vrijblijvend contact met ons op of plan een bezoekje aan onze showroom in.