Stalen scheidingswand woonkamer

De stalen scheidingwanden voor woonkamer of kantoor van De Staal Expert zijn een sieraad voor elke ruimte. De stalen scheidingswanden worden op maat gemaakt en passen daarom in elke omgeving. Zowel voor woonkamer en keuken maar ook voor industriële toepassingen zoals op kantoor zijn stalen scheidingswanden erg mooi. Een extra scheidingswand tussen bijvoorbeeld hal en woonkamer, of in de woonkamer zelf, geeft het je de mogelijkheid om een gedeelte te scheiden van de rest van de woning. Ook heel geschikt om ruimtes te scheiden op kantoor en toch een chique uitstraling te behouden. Met een stalen scheidingwand sluit je een ruimte op een sierlijke manier af zonder dat daarbij verlies van gevoel voor ruimte ontstaat.

Vlakverdeling van uw industriele scheidingswand

stalen deur op maat

Wat is een stalen scheidingswand?

Een stalen scheidingswand is een stalen raamwerk met daartussen glas. De mogelijkheden zijn oneindig en kunnen steeds worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen. Alle stalen scheidingswanden van De Staal Expert worden op maat gemaakt. Wij komen daarvoor bij je op locatie inmeten zodat je zeker weet dat de wanden straks naadloos passen. Staal is uiterst duurzaam en te coaten in elke gewenste kleur. Je kunt de wanden dus ook qua kleuraspect naadloos laten aansluiten bij de rest van jouw interieur. De wanden worden in Nederland gemaakt waardoor de levertijd bij De Staal Expert aanzienlijk korter is dan die van de meeste andere leveranciers.

Heb je vragen over onze producten of wil je weten wat het gaat kosten? Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Bekijk ook onze andere producten

SCHARNIERDEUREN

Bent u benieuwd wat een scharnierdeur gaat kosten? Vraag via onderstaande knop een vrijblijvende prijsopgave aan.

TAATSDEUREN

Bent u benieuwd wat een taatsdeur gaat kosten? Vraag via onderstaande knop een vrijblijvende prijsopgave aan.

Stalen schuifdeur 1200x900

SCHUIFDEUREN

Bent u benieuwd wat een schuifdeur gaat kosten? Vraag via onderstaande knop een vrijblijvende prijsopgave aan.

Wat kost een stalen scheidingswand?

De prijzen voor stalen scheidingswanden kunnen sterk variëren. Stalen scheidingswanden koop je al vanaf 1.000 euro. Dit is afhankelijk van de maat en type wand. Omdat elk huis anders is en elke stalen scheidingswand op maat wordt gemaakt, kunnen we vooraf geen exacte prijsindicatie geven.

Hoe maak ik mijn stalen scheidingswand schoon?

Stof komt in elke kamer waar een mens of dier leeft. Om uw stalen wanden altijd schoon te houden, raden wij aan om de wanden regelmatig af te nemen met een zachte doek. Voor een goede stofverwijdering raden wij een microvezeldoek aan.

Wat zijn de voordelen van poedercoating?

Stalen scheidingswanden zijn voorzien van een duurzame poedercoating die veel voordelen bieden ten opzichte van vloeibare verf. Deze poedercoating zorgt niet alleen voor een strakke, matte afwerking, het helpt ook om de kwaliteit van het product te verbeteren. Op deze manier wordt het product beschermd tegen roest en beschadiging en vermindert het onderhoud. Bovendien zijn poedercoatings UV-bestendig, wat betekent dat de wanden niet van kleur veranderen bij blootstelling aan zonlicht.

Kan ik zelf mijn stalen scheidingswanden installeren?

Zelf stalen scheidingswanden plaatsen is niet mogelijk. De reden hiervoor is dat het vaak mis gaat als onze klanten het zelf willen monteren. Wij zouden het erg jammer vinden als deze mooie stalen wanden hierdoor beschadigd raken. Onze monteurs komen graag bij u langs om ervoor te zorgen dat de stalen scheidingswanden perfect worden geplaatst.

Wat voor glas gebruiken jullie?

Onze stalen scheidingswanden worden standaard geleverd met 3-3-1 veiligheidsglas. Dit glas zal nooit in veel stukken breken omdat het glas bestaat uit twee lagen floatglas die met folies aan elkaar zijn verbonden. Als het glas breekt, blijven alle glazen onderdelen aan elkaar plakken. Dit verkleint de kans op verwondingen. Erg veilig voor kinderen en huisdieren.

Welke kleur(en) zijn mogelijk bij een stalen scheidingswand?

Onze stalen scheidingswanden worden op maat gemaakt en leverbaar in de kleur van uw keuze. Alle RAL-kleuren zijn leverbaar en er zijn vele mogelijkheden om de stalen wanden naar uw wens te personaliseren. Favoriet is de mat zwarte scheidingswand (RAL 9005). Dit geeft een stijlvolle en stoere uitstraling aan je huis of kantoor.